در طول جنگ دوم جهانی، ایالات متحده قطعات بسیاری را تولید می نمود و این قطعات برای استفاده به سایر نقاط درگیر جنگ ارسال می شد.
علیرغم تولید قطعات مطابق با تعاریف انجام شده، اغلبشان غیر قابل استفاده بودند. بعداز اتمام جنگ کمیته های از دولتی ها و فعالان بخش صنعت و آموزش تشکیل شد و وقت زیادی برای بررسی مشکلات قطعات معیوب صرف شد.
وظیفه ی این کمیته ارائه دادن راه حلی برای ساخت و مونتاژ مناسب قطعات در هر زمان بود. نتیجه ی فعالیت این کمیته گسترش و توسعه ی دانش Gd&T و ارائه استاندارد USASI Y14.5-1966 بود.
البته که در سالهای متوالی بازنگری هایی روی این استاندارد صورت گرفت تا به ASME Y14.5-218 رسید. اکنون در اغلب قراردادها، ترسیم نقشه ها مطابق با این استاندارد برای افزایش فهم مشترک و کاهش هزینه ها امری متداول می باشد.
با بکارگیری این دانش، درک چگونگی مونتاژ قطعات و ارتباط بین بخش طراحی، ساخت و کنترل کیفی یک شرکت بسیار راحت و دقیق خواهد بود؛ این دانش باعث برداشت و درک یکسان از نقشه ها می شود ، مانند یک زبان عامه که بین مهندسان در جریان است.
اطمینان از مونتاژ مناسب قطعات، افزایش کیفیت و کاهش هزینه ها از مزایای استفاده از Gd&T می باشد، طراح هنگام تلرانس گذاری به فرم و وضعیت مونتاژی قطعات دقت میکند. در واقع این دانش مانند چک لیستی است که تمام ویژگیهای قطعه را بررسی می کند.
استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع و برای استفاده از منابع غیر تجاری بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد ایلیا می باشد